In deze zwarte glitteroutfits gaat OG3NE naar het songfestival

Geen lage split of wijde jumpsuit, nee, de meiden van OG3NE hullen zich in zwarte glitteroutfits volgende week tijdens...

Geen lage split of wijde jumpsuit, nee, de meiden van OG3NE hullen zich in zwarte glitteroutfits volgende week tijdens het Eurovisiesongfestival.

Het ontwerp is gemaakt door Tycho Boeker. Hij maakte eerder ook de veelbesproken ‘scheurjurk’ van Trijntje Oosterhuis toen zij meedeed. Stoer, sterk en vrouwelijk is het thema volgens Boeker. “De meiden zijn geen tieners meer, maar ook nog geen dames. Mijn uitdaging was dus dat het vooral niet te tuttig mocht worden”, zegt de ontwerper in De Telegraaf. “Rust in de kleding is ook belangrijk, dus ik wilde ook niet te veel toeters en bellen die afleiden zodat je het liedje zelf niet meer hoort. Bovendien moesten de outfits passen bij hun karakter en de balans in de groep moet kloppen. Alle drie willen ze er natuurlijk zo voordelig mogelijk uitzien.”

Ze dragen echter niet allemaal precies hetzelfde: Amy draagt een broekpak, Shelley een cocktailjurk en Lisa een sexy jurkje. Vandaag zullen de eerste repetities zijn in Kiev. 

BRON: RTL NIEUWS

LEES OOK:

Laatste nieuws