Adorable: Babyprins Bhutan kan staan

Altijd leuk, een royal dreumes die volstrekt zijn eigen plan trekt. In het rijtje Bad Boy Bernadotte en Royal Pretletter...

Lees ook

Altijd leuk, een royal dreumes die volstrekt zijn eigen plan trekt. In het rijtje Bad Boy Bernadotte en Royal Pretletter Alexander van Zweden is prins Namgyel van Bhutan een verrijkende aanwinst.

De jongeman is al 14 maanden lang buitengewoon relaxed van aard. Hij laat zich opgewekt knuffelen, hij eet graag en hij kent geen groter genoegen dan rondgedragen te worden, #alseenbaas. Wuiven is beneden zijn stand, desgewenst lacht hij wel heel lief naar zijn aanstaande onderdanen.

© Monarchy Bhutan / Yellow Soul

Omdat koning Jigme Khesar en koningin Jetsum Pema het ondertussen wel eens tijd vinden dat het Drakenprinsje in beweging komt, is er een gezinsoffensiefje gestart om Namgyel zich verticaal te laten voortbewegen. Met wisselend succes, zoals je hier ziet. Dit is lichaamstaal die ‘Til me op!’ zegt. Staan, vooruit, dat deed hij in april ook al. Lopen bewaart hij vast tot volgende maand. Of tot de zomer. That’s our boy!

Lees ook:   

Openingsbeeld © Monarchy Bhutan / Yellow Soul

Laatste nieuws

Zie ook