Zweden: prinses Estelle deelt dikke knuffel uit

Zo zien koningshuizen het graag: troonopvolgers assorti die het ook nog goed met elkaar kunnen vinden. Hier is prinses...

Lees ook

Zo zien koningshuizen het graag: troonopvolgers assorti die het ook nog goed met elkaar kunnen vinden.

Hier is prinses Estelle van Zweden op weg naar haar opa, koningin Carl Gustaf, om hem een dikke knuffel voor zijn verjaardag te geven. Links staat haar moeder, kroonprinses Victoria, in een Max Mara jas. Het balkonmoment was ter ere van de 71ste verjaardag van de koning. Hier zie je dat het prinses de kunst van het zwaaien naar haar aanstaande onderdanen al helemaal onder de knie ↓ heeft.

 

Kritisch prinsje

© Michael Campanella / Getty Images

Vrijwel alle Zwoyals waren aanwezig, dus ook prins Oscar die nog altijd uiterst kritisch kijkt bij koninklijke momenten met pracht, praal en parades.

Estelle droeg, zoals wel vaker, een oude jurk van haar moeder, ook al vanwege de continuïteit. En je moet als kroonprinses natuurlijk wát met zo’n adorable mini-me.

Het lijkt ons verstandiger geen ruzie te krijgen met de familie Westling-Bernadotte. Dit soort blikken heeft Estelle de bijnaam Grumpy Kitten opgeleverd. Oscar lijkt vooralsnog gewoon Bad Boy Bernadotte te zijn.

En vooruit, ook nog eentje van achteren, we zijn toch bezig. 

Ook van de partij waren zwangere prinses Sofia en haar man prins Carl Philip. Afwezig waren prinses Madeleine en haar man Chris O’Neill, die in Londen waren gebleven.

Lees ook: 

Openingsbeeld © Patrick van Katwijk / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook