Pamela Anderson uit de kleren voor sexy fotoshoot

Pamela Anderson is dan wel bijna vijftig jaar oud, de actrice ziet er nog steeds fabulous uit. Eerder ging ze al uit de...

Lees ook

Pamela Anderson is dan wel bijna vijftig jaar oud, de actrice ziet er nog steeds fabulous uit. Eerder ging ze al uit de kleren voor de laatste naakte Playboy, maar ook voor een pikante fotoshoot voor het lingeriemerk Coco de Mer deinst de actrice niet terug.

Dierenrechten

De 49-jarige werd ooit wereldberoemd door haar rol in Baywatch, maar is inmiddels ook een veel gevraagd model voor naaktshoots. Hoewel ze vaak genoeg in pikante bladen te zien is, poseert ze ook weleens zonder kleren voor het opkomen van dierenrechten. “We zullen de wereld veranderen. Wij allemaal. Er ligt een paradijs aan onze voeten. We moeten veranderen naar een groene economie en meer gelijkwaardigheid.”

Sexappeal

Toch ging de actrice dit keer weer voor een pikante shoot voor Coco de Mer – die eerder nog een collectie lanceerde met de schrijfster van de Fifty Shades-boekenreeks – waarin ze in de mooiste niemendalletjes op de kiek werd gezet. In de zwart-witfoto’s laat Pamela nog maar eens zien strak in haar vel te zitten, want hoewel ze steeds vaker een make under ondergaat, is ze haar sexappeal nog altijd niet kwijt geraakt.

Klik naar rechts op de Instagramfoto om alle foto’s te zien!

 

BRON: HAPPY IN SHAPE

Laatste nieuws

Zie ook