Hannover: prins Christian verloofd met topmodel

Love is in the air bij de Hannovertjes! In juli trouwt prins Ernst August, het huidige hoofd van het Huis van Hannover,...

Love is in the air bij de Hannovertjes! In juli trouwt prins Ernst August, het huidige hoofd van het Huis van Hannover, met Ekaterina Malysheva. En nu heeft ook zijn jongere broer zich verloofd.

Prins Christian (31) is al negen jaar samen met zijn Peruaanse vriendin, model Alessandra de Osma (25). Het stel woont sinds 2013 in Madrid en zoekt de media niet op: met name Christian hecht erg aan zijn anonimiteit. Hij studeert naast zijn baan in de financiële wereld.  

Brommerboy  

© BSR Agency

Christian, hier met Alessandra op de brommer in de wijk Salamanca, is de jongste zoon van de licht omstreden prins Ernst-August Sr en socialite Chantal Hochuli. Senior is nog altijd getrouwd met prinses Caroline van Monaco, al zijn ze al jaren niet meer samen gesignaleerd. Caroline heeft wel altijd contact gehouden met haar stiefzonen. Zowel Christian als Ernst August zijn regelmatig in Monaco om op te trekken met hun halfzusje prinses Alexandra van Hannover, de dochter van Senior en Caroline.

Prinses Sassa?  

© BSR Agency

Alessandra wordt meestal Sassa genoemd. Zij is de dochter van model Elizabeth Foy en Felipe de Osma, eigenaar van een groot beveiligingsbedrijf en lid van de aristocratie van Lima. Modellenwerk is niet haar core business, ze studeerde rechten en mode. Bij haar huwelijk zal ze prinses Alessandra van Hannover worden. Ze kan het goed vinden met haar aanstaande schoonzusje Ekaterina, naar verluidt is ze in juli zelfs bruidsmeisje. Mooie warming-up voor haar eigen royal wedding. Het is nog niet bekend wanneer het tweede Hannover-huwelijk zal plaatshebben.  

Lees ook: 

Openingsbeeld © Getty Images

Laatste nieuws