Lady Amelia: nichtje Queen breekt door als model

Lady Amelia Windsor (21) is al een paar jaar bezig om haar modellencarrière van de grond te krijgen. En dat is in...

Lady Amelia Windsor (21) is al een paar jaar bezig om haar modellencarrière van de grond te krijgen. En dat is inmiddels gelukt: ze heeft haar eerste campagne gescoord.

En die campagne heeft een link naar hertogin Kate. Amelia is te zien als reizende millennial die zich verkleedt in een flamencojurk voor de El Rocio pelgrimstocht. Onder de jurk draagt ze laarzen van Penelope Chilvers. En laat Kate nu al meer dan tien jaar laarzen van dit label dragen: ze werd er in het begin van haar verkering met prins William op gespot tijdens de Game Fair op Blenheim Castle. Later droeg ze de laarzen bij het Gatcombe Festival van prinses Anne en klom ze er ook al mee naar het Tijgernest Klooster in Bhutan.

Amelia in actie 

Helemáál uit het niets komt de modellenklus niet, Penelope is goed bevriend van Amelia’s ouders en kent haar al sinds ze een baby is. Amelia is de jongste dochter van George Windsor, graaf van St. Andrews en Sylvana Tomaselli. Dat maakt haar de kleindochter van de hertog van Kent en een nichtje van de Queen. Als  36ste in de Engelse troonopvolging speelt ze geen rol van betekenis in de koninklijke familie. Modellenwerk ziet ze als bijbaan naast haar studie Frans en Italiaans aan de universiteit van Edinburg.

Flamenco

Een bericht gedeeld door Amelia Windsor (@amelwindsor) op

Lees ook: 

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws