3x verfijnde en verrassende smeersels voor op je toast

Er is altijd tijd voor een luxe ontbijtje of een fancy brunch. Wij zwichten dan ook graag voor het wat stevigere werk ma...

Lees ook

Er is altijd tijd voor een luxe ontbijtje of een fancy brunch. Wij zwichten dan ook graag voor het wat stevigere werk maar het moet wel in balans blijven. Met de nieuwe Becel spreads maken we onze hapjes nóg lekkerder.

Variëren

Fitte celebrity’s en BN’ers zorgen er vaak voor dat ze uitgebalanceerde maaltijden hebben (echte rijkelui ontbijten gewoon met champagne, maar dat beschouwen we in ons eigen leven maar even als een uitzondering). Dat perfecte lichaam komt tenslotte ergens vandaan. Aangezien wij geen privé-chef in huis hebben moeten we het allemaal zelf bedenken en bereiden en dan kan variëren best lastig zijn.

Smeren maar

Gelukkig is Becel daar om ons te ondersteunen met drie nieuwe geheel plantaardige producten, rijk aan Omega 3 en geheel vrij van conserveermiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Je hebt een spread met avocado-olie en limoenolie (lekker bij kipfilet, op je versbelegde wrap of bij een visje), een spread met walnootolie (lekker bij een broodje brie, gesmolten op asperges of vijgen met sinaasappel boterhammen) en ook nog een spread met kokosolie en amandelolie (gelukkig ook nog een optie voor op je cheatday, deze kan in cupcakes, brownies en muffins maar is ook lekker onder je hagelslag met plakjes banaan, onder biologische jam of op een sneetje notenbrood). Zo heb je altijd een bedje van een lekker smeersel om mee te combineren. Variëren wordt hiermee nog leuker.

Met én zonder

Maar het mooie is: je kunt deze spreads ook prima zonder beleg eten. Als je dus geen tijd hebt voor uitgebreid tafelen kun je, voordat je bijvoorbeeld de gym instapt, de nieuwe Becel nog even snel op een lichtgewicht toastje smeren. Ook vegetariërs en vegans zijn gewoon verantwoord bezig met deze smeerproducten, ze zijn namelijk 100% plantaardig en dus 100% vegan. Wij zeggen: een must have voor in je koelkast.

ADVERTORIAL | De producten van Becel zijn verkrijgbaar in de supermarkt.
Meer over deze spreads kun je vinden op de website van Becel.

Laatste nieuws

Zie ook