Dit zijn de beste vrijmarkten op Koningsdag

Al plannen gemaakt voor Koningsdag? Lekker struinen over de vrijmarkten is altijd een goed idee. Maar waar kun je beste...

Lees ook

Al plannen gemaakt voor Koningsdag? Lekker struinen over de vrijmarkten is altijd een goed idee. Maar waar kun je beste naartoe voor de leukste antiek vondsten?

Natuurlijk beginnen we met Amsterdam-Zuid. We spotten daar BN’ers, maar ook de allerbeste koopjes. Want wat het Oud-Zuid volk hier verkoopt, dat wil iedereen wel in huis hebben voor een luxe touch. Antiek, design, meubels, mooie kleding, you name it. En dan niet zeggen dat je het van de vrijmarkt hebt, natuurlijk. Hotspots: de Apollolaan en de Beethovenstraat. Verder in Amsterdam kun je hipster-aankopen doen op de NDSM-werf en als je kinderen hebt kun je terecht bij de Westergasfabriek.

Een andere tip is Harderwijk, ook nog eens heel gezellig omdat je in de historische binnenstad flaneert. De prijzen zijn hier uiteraard lager dan in Amsterdam-Zuid. Utrecht heeft een van de bekendste vrijmarkten en deze gaat ook nog eens mee met zijn tijd. Door met je smartphone QR-codes op banieren aan de rand van het vrijmarktgebied te scannen, weet je precies wat er waar en wanneer te doen is. In Arnhem is ook een leuke vrijmarkt, die vindt plaats op het Kerkplein en duurt van 6.00 tot 16.00 uur. Pick your choice!

LEES OOK:

 

Laatste nieuws

Zie ook