Zó ziet een trouwjurk van 1,6 miljoen dollar er dus uit

Designer Reem Acra lanceerde haar Spring/Summer 2018 bruidscollectie in New York. De finale jurk was een absolute klappe...

Lees ook

Designer Reem Acra lanceerde haar Spring/Summer 2018 bruidscollectie in New York. De finale jurk was een absolute klapper en was bezaaid met juwelen van Tiffany & Co.

De show vond dan ook plaats in de flagshipstore van Tiffany & Co. op Fifth Avenue. Modellen liepen in prachtige creaties tussen de iconische liften van de winkel en stonden stil tussen de displays met juwelen. De eerste twaalf looks, waaronder zwarte jurken met capes, waren absoluut een knipoog naar Audrey Hepburn’s iconische Hubert de Givenchy jurk.

Ondanks het opvallende aantal zwarte jurken was de kers op de taart de finale jurk. In theorie een eenvoudige jurk, een strapless witte satijnen jurk met een volumineuze rok en een sleep. Maar na wat beter kijken snappen wij wel waarom deze jurk maar liefst 1,6 miljoen dollar kost. Op de jurk zitten vier broches, twaalf ‘dragonfly pins’ en precies 134 oorbellen gespeld. Volgens Vogue hebben de diamanten en gemstones op de jurk een totale waarde van 1.611.144 dollar. Goede nieuws is wel dat al deze stukken individueel te koop zijn in de Tiffany & Co. winkels, zodat je geen miljoenen dollars hoeft te sparen voor de jurk. Dit is ‘m:

BRON: OBSERVER, BEELD: COURTESY OF REEM ACRA

Laatste nieuws

Zie ook