Celine Dion nog niet klaar voor nieuwe liefde

Het is meer dan een jaar geleden dat de man van Céline Dion overleed na een lange strijd tegen kanker. Sindsdien...

Lees ook

Het is meer dan een jaar geleden dat de man van Céline Dion overleed na een lange strijd tegen kanker. Sindsdien deed de zangeres publieke eerbetonen aan haar partner en was ze in rouw met haar familie. 

In een interview met The Sun praat ze openhartig over het overlijden van haar man en tevens manager, die ze al kende vanaf jongs af aan. ‘Ik heb nooit een andere man in mijn leven ontmoet, nooit een andere man gekust in mijn leven. Ik mis hem heel veel. Als manager, maar vooral natuurlijk als partner om mijn zorgen en dromen mee te delen.’ Omdat de band tussen de twee zo sterk was, eindigt het rouwproces naar eigen zeggen waarschijnlijk nooit. Ook daarom is ze er, zeer begrijpelijk, nog niet klaar voor om de nieuwe liefde te vinden. Dit was haar reactie op de vraag:

‘Het is nog absoluut te vroeg voor me. Ik ben verliefd op Rene, nog steeds getrouwd met hem. Hij is de liefde van mijn leven. Het is moeilijk voor me om mijzelf met een ander persoon te zien want de liefde die ik voor hem heb voel ik nog elke dag. Mijn emoties en gevoelens komen en gaan, maar ze gaan altijd over hem. Als ik zing, zing ik met hem. Als ik mijn kinderen knuffel, is het met hem. Ik heb de tijd genomen om te rouwen, maar ik rouw nog steeds.’

BRON: THE SUN

 

 

Laatste nieuws

Zie ook