Remy Bonjasky: “Ik eet zo acht stroopwafel Kanjers weg.. niet zeuren, doorvreten!”

Bij Fitchannel.com, de online sportschool, kun je sporten met je coach naar keuze. Zo kun je je conditie op peil brengen...

Lees ook

Bij Fitchannel.com, de online sportschool, kun je sporten met je coach naar keuze. Zo kun je je conditie op peil brengen met Remy Bonjasky en geeft Radmilo Soda je krachttraining. Wij spraken beide heren over hun eigen sport- en eetgewoonten.

Wat train jij het meest?

Remy: “Mijn benen. Die hebben mij door mijn carrière heen geholpen. Met mijn armen ben ik een achtje, met mijn benen een tien. Daardoor – en door mijn conditie – heb ik alle kampioenschappen gewonnen.” Radmilo: “Mijn bovenlichaam. Tijdens mijn bokscarrière had ik veel rugklachten, daarom heb ik mezelf aangeleerd mijn bovenlichaam goed te trainen zodat ik een goede houding heb.”

Wie is jouw killerbody voorbeeld?

Remy: “Heb ik niet. Al kijk ik graag naar foto’s van toen ik achttien was. Op mijn Instagram-account zie je een foto van mij als achttienjarige en van mij nu. Het grootste verschil? Toen had ik twaalf buikspieren, nu heb ik er zes, haha.” Radmilo: “Brad Pitt: die ziet er goed en fit uit. Het gaat erom dat iemand gezond is. Ik vind een wasbordje geen must. Wat je daar allemaal voor moet doen!”

Wat eet je op je cheat day?

Remy: “Stroopwafel Kanjers. En dan het hele pak! Daar zitten acht van die grote koeken in. Hupsakee. Niet zeuren, doorvreten. En ik wil weleens een busje Pringles wegwerken.” Radmilo: “Ik heb geen cheat days. Ik zeg niet tegen mezelf dat ik op zondag alles mag eten wat ik wil. Als ik vandaag zin heb in een hamburger, pizza of dessert, dan neem ik dat. Maar het is niet iedere dag feest.” 

Laatste nieuws

Zie ook