Mariah Carey geeft vriend geld om haar cadeaus te geven

We weten allemaal dat Mariah Carey bekend staat om haar uitbundige levensstijl. Maar volgens Life & Style magaz...

Lees ook

We weten allemaal dat Mariah Carey bekend staat om haar uitbundige levensstijl. Maar volgens Life & Style magazine gaat het zelfs zo ver dat ze haar vriend Bryan Tanaka geld geeft om haar te overspoelen met cadeaus.

Een bron onthult dat de rondborstige diva (die ongeveer 520 miljoen waard is) zich ervan bewust is dat haar partner lang niet zoveel geld verdient als dat zij. Daarom heeft ze een manier gevonden zodat hij haar kan verwennen. Ze geeft hem zo’n 25 duizend dollar per maand om geschenken voor haar te kopen. De vermeende insider voegt eraan toe dat het Mariah niet kan schelen dat hij dat dan maar van haar eigen geld moet doen. Het blad schrijft verder dat Mariah’s ex-verloofde, miljardair James Packer, haar overspoelde met dure cadeaus en dat ze datzelfde wil in haar relatie met Tanaka. 

Wij struinden internet nog even af om te onderzoeken in welke mate dit verhaal nu eigenlijk waar is en vonden een reactie van een woordvoerder van Mariah op Gossip Cop, waarin ze zegt dat deze roddel simpelweg “onzin” is. Toch kunnen wij ons wel voorstellen dat Mariah haar vent af en toe wat toeschuift. Maar dat is dan hopelijk voor hemzelf…

BRON: ACESHOWBIZ

LEES OOK:

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook