Prinses Irene en Carolina front row in Hong Kong

Over een royal schouderklopje gesproken: prinses Irene en haar dochter prinses Carolina de Bourbon de Parme zaten deze w...

Lees ook

Over een royal schouderklopje gesproken: prinses Irene en haar dochter prinses Carolina de Bourbon de Parme zaten deze week op de eerste rij bij ontwerper Addy van den Krommenacker.

Van den Krommenacker heeft een speciale relatie met deze tak van de koninklijke familie. Prinses Carolina trouwde in een van zijn ontwerpen en zowel zij als haar moeder Irene en zus Margarita dragen bij speciale gelegenheden vaak zijn designs.

© K.Yeung via Rick Evers / Twitter

Beide partijen zijn zeer discreet over de connectie, wat het extra opvallend maakt dat ze front row zaten. Het hielp misschien een beetje dat het helemaal in Hong Kong was. Daar woont Carolina sinds vorig jaar met Albert Brenninkmeijer en hun kinderen Alaïa-Maria (3), en een zoon, Xavier (1,5). Hieronder zie je haar in haar trouwjurk van Addy, de man naast haar is haar broer, prins Carlos. 

© ANP

Albert is een telg uit de roemruchte C&A-familie, was tot dit voorjaar chef van de Zwitserse tak van familiebedrijf C&A. Hij moet nu leiding geven aan de op China gerichte activiteiten van C&A, vandaar dat het gezin van Zwitserland naar Azië is verhuisd. Addy’s show werd gehouden in de residentie van Annemieke Ruigrok, de Nederlandse consul van Hong Kong en Macao.

© ANP

Prinses Irene droeg voor de inhuldiging van haar neef Willem-Alexander als koning een creatie van Van den Krommenacker.

Lees ook:

Openingsbeeld © Michel Porro / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook