Dit zijn alle mannen aan wie prinses Diana ooit gelinkt werd

Ze is slechts één keer getrouwd, maar geruchten over verhoudingen hebben haar d'r hele leven ach...

Ze is slechts één keer getrouwd, maar geruchten over verhoudingen hebben haar d'r hele leven achtervolgd. In de tabloids was er constant nieuws over vermeende nieuwe minnaars, maar alleen prinses Diana zelf wist wat er zich achter gesloten deuren afspeelde. Op haar 19e was ze verloofd met prins Charles, maar aan het begin van de jaren negentig liep het huwelijk op de klippen. Daarna werd ze aan verschillende mannen gelinkt.

LEES OOK: Waarom Charles niet met Camilla mocht trouwen

1. Barry Mannakee

Diana schijnt voor het eerst voor haar bodyguard te zijn gevallen in 1985. Deze roddels leiden tot zijn ontslag een jaar later. Mannakee overlijdt bij een tragisch motorongeluk in 1987.

2. James Hewitt

Het gerucht ging heel lang dat prins Harry stiekem de zoon van deze roodharige officier zou zijn. Diana gaf in 1995 de vijfjarige affaire toe, waarbij Hewitt volhoudt dat het pas begon in 1986, twee jaar na de geboorte van haar jongste zoon. 

3. James Gilbey

Deze voormalig autoverkoper gebruikte het koosnaampje 'Squidgy' meer dan 53 keer in een afgetapt telefoongesprek. Nadat de Britse tabloid hoogte kreeg van hun intieme gesprekken, eindigde de relatie.

4. Oliver Hoare 

Diana werd in 1992 gelinkt aan deze Islamitische kunsthandelaar. Een voormalige bodyguard vertelde de Daily Mail eens dat hij Hoare semi-naakt had gespot achter een boom bij Kensington Palace, terwijl hij een sigaret aan het roken was. 

5. Theodore Forstmann

Volgens de Daily Mail stuurde Forstmann Diana drie jaar lang elke week bloemen. Uiteindelijk koos hij ervoor om terug te gaan naar zijn vriendin, Deborah Hagerty.

6. John Kennedy Jr.

Volgens Diana haar 'energy healer' Simone Simmons had ze in 1995 een 'vlug' momentje met John Kennedy Jr., maar haar bodyguard ontkent dit en zegt dat Simmons een absoluut nonsens-verhaal verkoopt.

7.Will Carling

Volgens roddels was Diana met deze rugby'er meer aan het flirten dan dat ze een echte romance had. Het schijnt dat ze haar twee zoons ooit meenam naar een wedstrijd van Carling.

8. Bryan Adams

De muzikant schreef 'Diana' in 1985 maar heeft Diana nooit ontmoet tot tien jaar later. In 2014 vertelde de ex-vriendin van Bryan dat ze wist dat hij en Diana meer hadden gedeeld dan alleen een liedje en dat haar break-up in 1996 daarvan oorzaak was.

9. Hasnat Khan

Algemeen beschouwd als de liefde van haar leven, kreeg de Pakistaanse hartchirurg de bijnaam "Mr. Wonderful". De twee jaar durende relatie bleef relatief geheim. Wanneer Diana de relatie openbaar wil maken, krijgt Hasnat het benauwd en trekt zich terug.

10. Dodi Al Fayed

Vlak na de breuk met Hasnat ging Diana met Dodi Al Fayed, de zoon van een Egyptische miljardair. Na een vakantie op een jacht met zijn familie in de Franse Rivièra, komen ze beiden te overlijden bij een tragisch auto-ongeluk. 
 

BRON: HOUSE BEAUTIFUL, DAILY MAIL, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws