Humberto Tan reageert op ‘affaire’

Humberto Tan en Dionne Stax domineerden afgelopen week de koppen van het showbizznieuws. De presenta...

Lees ook

Humberto Tan en Dionne Stax domineerden afgelopen week de koppen van het showbizznieuws. De presentator heeft nu eindelijk van zich laten horen.

Affaire?

Gemist? De relatie van presentator Humberto en zijn vrouw Ineke zou in zwaar weer verkeren. Weekblad Privé wist zelfs te vertellen dat de relatie zo goed als gestrand is. De presentator van RTL Late Night wordt door het blad bovendien gekoppeld aan NOS-journaallezer Dionne Stax. Om die reden zou Humberto het huis waar hij met zijn gezin woonde hebben verlaten. 

Het gaat goed

De twee houden hun lippen stijf op elkaar, maar nu probeert Humberto toch de pers gerust te stellen. De presentator was aanwezig bij een presentatieklus voor keukengigant Mandemakers, waar het wemelde van nieuwsgierige pers. 

De pers kreeg van tevoren te horen dat ze absoluut geen vragen mochten stellen over Dionne Stax, maar Humberto liet toch zelf wat los. Namelijk dat alles goed met hem gaat. “Maakt u zich geen zorgen, ik ben gezond, het gaat echt goed”, liet hij weten aan het Brabants Dagblad. Gelukkig maar.

BRON: GRAZIA

LEES OOK:

Laatste nieuws

Zie ook