Brekend: George en Charlotte bij bruiloft tante Pippa

Na eindeloze speculaties heeft aanstaande bruid Pippa Middleton bevestigd dat haar royal neefje en nichtje een rol zulle...

Lees ook

Na eindeloze speculaties heeft aanstaande bruid Pippa Middleton bevestigd dat haar royal neefje en nichtje een rol zullen spelen bij het voltrekken van haar huwelijk.

Pippa Middleton trouwt op 20 mei met James Matthews in Bucklebury. Prins George krijgt de rol van bruidjonker, prinses Charlotte is bruidsmeisje. Omdat het een besloten bruiloft op privéterrein is, lijkt de kans klein dat er veel kiekjes van de aanstaande koning van Engeland en zijn adorable eerste reserve zullen uitlekken, maar hopelijk geeft het happy couple Matthews-Middleton er een paar vrij.

Familiefeest

© Frank May / ANP

Prins William en hertogin Kate, de ouders van George en Charlotte, zijn uiteraard eveneens van de partij. Hoewel Pippa op Kates huwelijk bruidsmeisje was, is er bij haar eigen bruiloft geen speciale rol voor Kate weggelegd. Naar verluidt heeft Kate (hier in het midden, links Pippa, rechts hun moeder Carole) zelf voorgesteld om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven, om haar zusje niet te overschaduwen. Uit de gastenlijst blijkt verder dat James’ omstreden realitybroer Spencer zijn getuige is en dat prins Harry is uitgenodigd. Niet bekend is of hij zijn vriendin Meghan Markle als zijn +1 zal meenemen.

Lees ook: 

Openingsbeeld © Chris Jackson / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook