Meghan Markle sluit website, aanzoek op komst?

Deelde Meghan Markle, de vriendin van prins Harry, voorheen elke scheet al haar avonturen, gedachten en succesjes online...

Lees ook

Deelde Meghan Markle, de vriendin van prins Harry, voorheen elke scheet al haar avonturen, gedachten en succesjes online, tegenwoordig is de actrice de discretie zelve.

Haar Instagram is tegenwoordig een verzameling dodelijk saaie inspirationele quotes en niet al te persoonlijke foto’s. En inmiddels is ze ook gestopt met haar lifestyleblog The Tig, genoemd naar de wijn Tignanello, waar ze nogal van houdt. Ze blogde sinds 2014 over reizen, eten, mode en schoonheid. 

Laatste post

‘Wat als een passieproject begon, is uitgegroeid tot een geweldige gemeenschap vol inspiratie, support, fun en frivoliteiten,’ schrijft ze in haar laatste post. ‘Jullie hebben mijn dagen vrolijker gemaakt en deze ervaring vreugdevol. Blijf je Tig-momenten van ontdekkingen vinden, blijf lachen en blijf risico’s nemen, en blijf ‘de verandering die je in de wereld wilt zien’. Boven alles, vergeet nooit wat je waard bent. Zoals ik keer op keer heb gezegd: jij, lieve vriendin, bent genoeg.’   

Hoe nu verder?

Meghan heeft nu negen maanden een relatie met prins Harry en brengt steeds meer tijd door in Engeland, bij hem in zijn cottage op het terrein van Kensington Palace. Royaltywatchers wachten op twee duidelijke aanwijzingen dat er een verloving op komst is. De eerste zou zijn dat Meghan zich uit de serie ‘Suits’ laat schrijven, waar ze momenteel in meespeelt. Dat zou binnen nu en een maand toch wel bekend moeten worden. Een tweede teken zou zijn als haar geliefde honden in Londen zouden worden gespot. Ook dat is tot nu toe niet het geval.   

Gouden kooi

© ANP

Hoewel de meeste media speculeren dat het wachten op Harry is, zou het ook best eens zo kunnen zijn dan Meghan nog moet nadenken over de toekomst. Voor iemand die net naam begon te maken als actrice en sterke ambities had om als humanitair activist de wereld te verbeteren, is het nogal wat om in een gouden kooi te verdwijnen. Het sluiten van The Tig is waarschijnlijk een teken dat ze er onvoldoende tijd en aandacht meer aan kan besteden, maar meer ook niet.

Lees ook: 

Openingsbeeld © ANP

Laatste nieuws

Zie ook