Plastic Fantastic: koningin Rania en First Lady Melania

Het bezoek van koning Abdullah van Jordanië aan president Donald Trump ging natuurlijk over belangrijke geopolitiek...

Het bezoek van koning Abdullah van Jordanië aan president Donald Trump ging natuurlijk over belangrijke geopolitieke zaken. Meer aandacht trokken echter de euh… goed gevulde dames.

Zowel First Lady Melania Trump (45) als koningin Rania van Jordanië (46) zijn grootverbruikers in botox, fillers en aanverwante injectables. En beiden lijken allang niet meer op hun jeugdfoto’s.  

© Daily Express

Melania’s metamorfose begon met een nosejob aan het begin van haar modellentijd. Ze onderging verder een ooglift en heeft met micro-liposuctie en (lip)fillers de contouren van haar gezicht scherper gemaakt. Haar bewegingloze, rimpelvrije voorhoofd is het gevolg van botox. Geschat wordt dat ze tot nu toe zo’n 13.700 euro aan zichzelf heeft laten versleutelen, waarvan het botoxabonnement waarschijnlijk het goedkoopst is.

© ANP

Dit is Melania in 2002, toen ze nog niet zo strak gelift was dat ze haar ogen amper nog open kan krijgen.

© ANP

Het is nog best lastig als Majesteit en First Lady een beetje vriendelijk en diplomatiek te lachen als al je mimiek is lamgelegd.

© ANP

Rania staat hier op de foto met voor het grootste deel nog haar originele onderdelen. Haar eerste nosejob kreeg ze voor haar zestiende verjaardag, begin twintig liet ze haar neus nog iets smaller en rechter maken. Rania is verder een groot fan van botox om rimpelvorming tegen te gaan en fillers om poezelig en aaibaar te blijven.

© ANP

Een al te enthousiaste lipvergroting bezorgde haar een tijdje een trout pout, daar gaat ze tegenwoordig wat subtieler mee om. Al zal, afgaand op deze foto’s, niemand beweren dat ze een natuurlijke schoonheid is.

Lees ook:

Openingsbeeld © Jordanian Royal Palace

Laatste nieuws