4x spectaculaire rooftopzwembaden

Zo nu en dan moet je eens uit de band springen en een luxe trip boeken. Daar hoort natuurlijk een zwembad bij en laten s...

Zo nu en dan moet je eens uit de band springen en een luxe trip boeken. Daar hoort natuurlijk een zwembad bij en laten sommige hotels nou niet bepaald besparen op een rooftop-pool. Wij zochten uit waar je de beste views hebt.

Marina Bay Sands, Singapore

Het zwembad der zwembaden. Je moet wel gast van het hotel zijn om het te kunnen bezoeken. Het bevindt zich op de 57e verdieping van het Marina Bay Sands hotel, en is ook nog eens zo’n 150 meter lang. Dat worden lange baantjes zwemmen…

Intercontinental, Hong Kong

De Presidential Suite van dit hotel heeft een eigen infinity pool met uitzicht op de skyline van Hong Kong. Prijskaartje? Zo’n €9.700,- per nacht. Je mag dan wel 36 goede vrienden uitnodigen voor een privé-diner en je wordt met een limousine door de stad gereden.

W Hotel, Hong Kong

In Hong Kong weten ze wel hoe ze zwembaden moeten bouwen. Die op het dak van het W-hotel is de allerhoogste van allemaal, hij ligt op de 76e verdieping. En je hebt er alles: inclusief de meest exclusieve cocktails en niet geheel onbelangrijk: wifi.

Gansevoort Hotel, New York

In het Meat Packing District is er het bekende Hotel Gansevoort, waar sterren als Chris Brown en Beyoncé nog wel eens een suite boeken. Het zou ons niets verbazen als ze ook een duik hebben gemaakt in deze prachtige rooftop-pool op de 15e verdieping (met uitzicht op The Empire State Building)!

LEES OOK:


Laatste nieuws