Wat we weten over het aankomende huwelijk van Pippa Middleton

Het aanzoek In juli vorig jaar verloofde Pippa Middleton zich na een jaar daten met financier James Matthews. Er wordt...

Lees ook

Het aanzoek

In juli vorig jaar verloofde Pippa Middleton zich na een jaar daten met financier James Matthews. Er wordt gezegd dat James Pippa ten huwelijk vroeg op een trip door het Lake District in Engeland. Volgens The Daily Mail vroeg de bruidegom in spe Pippa’s vader netjes om zijn dochters hand. “James is een traditioneel persoon en wilde alles netjes doen”, aldus een vriend van het koppel. Pippa’s ouders vertelden de pers erg blij te zijn.

De ring

Toen het nieuws van de verloving uitkwam richtten alle ogen zich meteen op Pippa’s vinger. Ze werd gespot met een ring waarin een Asscher diamant zit. Prijskaartje? Volgens kenners is deze meer dan $200,000 waard.

De Bachelorette Party

Terwijl Prins William op de foto werd gezet toen hij in de Alpen een feestje vierde met vrienden, waren Pippa en haar zus Kate op een gezamenlijke ski-trip. William in Zwitserland, Kate en Pippa in Meribel, Frankrijk. En zoals je misschien had verwacht, was het een tamelijk glamoreus feestje. The Sun weet ons te vertellen dat ze in een luxe chalet verbleven waar ze verwend werden door de dienstmeisjes en de kok. 

De datum en de locatie

Pippa wordt een lente-bruid! Volgens The Telegraph gaat het koppel op 20 mei 2017 trouwen in de St Mark kerk in Englefield. Dat is niet ver van het familiehuis van de Middleton’s. Na de kerkdienst zal er een receptie zijn in het neerbij gelegen dorpje Bucklebury.

De gastenlijst

Er zullen natuurlijk niet zoveel mensen als bij Kates bruiloft aanwezig zijn. Er wordt gezegd dat er 150 gasten komen. Pippa’s bruidsmeisje is waarschijnlijk niet haar zus, want die trekt te veel aandacht.De royal children gaan sowieso een belangrijke rol spelen. Charlotte als bloemenmeisje en George als ringdrager. Vanwege ‘onnodige’ chaos’ is het nog onduidelijk of Prins Harry zijn vriendin Meghan Markle mag meenemen aan de arm.

De jurk

Pippa trok wereldwijde aandacht met haar witte Alexander McQueen jurk toen ze het bruidsmeisje van haar zus was. Nu is het haar tijd om het middelpunt te zijn, dus is er geen twijfel over mogelijk dat ze weer zal stralen. Volgens Say Yes to the Dress-ster David Emanuel zou ze er goed aan doen om voor een romantische Engelse stijl te gaan. Het schijnt dat Britse designers Jenny Packham en Alexander McQueen in de running zijn om een jurk te mogen maken. Ook Giles Deacon werd gespot met een lange dressbag onder zijn arm, bij het huis van Pippa.

LEES OOK :

Laatste nieuws

Zie ook