Elizabeth Hurley showt bikini-lichaam op Instagram

Actrice Elizabeth Hurley is zich altijd bewust geweest van de schoonheid van haar lichaam en laat ook nu, op 51-jarige l...

Lees ook

Actrice Elizabeth Hurley is zich altijd bewust geweest van de schoonheid van haar lichaam en laat ook nu, op 51-jarige leeftijd, zien dat ze zich nergens voor schaamt. Op Instagram plaatste ze een vakantiekiekje van zichzelf, gehuld in een minuscule oranje bikini. 

Hoewel Elizabeth haar carrière ooit begon als actrice, werd ze vooral beroemd door zaken die zich buiten het witte doek afspeelden. In 1994 verwierf ze internationale bekendheid door schaars gekleed naar de première van Four Weddings and a Funeral te gaan. Ze droeg daar een zwarte jurk van Versace die bij elkaar werd gehouden door slechts een paar veiligheidsspelden. Niet lang daarna bood Estée Lauder haar een contract aan en werd ze hét gezicht van dit cosmeticamerk.

Nu is Elizabeth met haar eigen bikini-, kleding-, lingerie- en accessoirelijn inmiddels uitgegroeid tot een heus merk. Niet zo gek dat ze daarom regelmatig bikini-selfies deelt met haar 530.000 volgers op Instagram. Zo ook nu met haar beachy hair tijdens haar vakantie met haar 15-jarige zoon.

Lees ook:

Bron: Daily Mail, beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook