Dit eet de voedingsdeskundige van Victoria Beckham op een dag

Voor het figuur van Victoria Beckham zouden veel vrouwen een moord doen, maar dat lichaam krijgt ze natuurlijk niet vanz...

Lees ook

Voor het figuur van Victoria Beckham zouden veel vrouwen een moord doen, maar dat lichaam krijgt ze natuurlijk niet vanzelf. Voedingsdeskundige Amelia Freer is voor de modeontwerpster een rots in de branding als het op de juiste voeding aankomt. De voedingsexpert onthult in een interview wat zij allemaal op een dag eet en laat zien dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn als je denkt.

Er is namelijk één ding dat ze aan vrijwel elke maaltijd toevoegt, namelijk groenten. Wanneer ze haar dag begint en haar maaltijden klaarmaakt, begint ze bij het ontbijt met de juiste portie groenten en gaat ze vanuit daar pas verder. Volgens haar vergeten mensen vaak de nodige groenten aan hun maaltijd toe te voegen, waardoor ze juist de belangrijke dingen vergeten te eten. Overigens is niet alleen Victoria fan van Amelia, ook voor haar collega’s is ze inmiddels geen onbekende meer. Door onder andere haar boek Eat. Nourish. Glow wist ze met haar levensstijl veel celebrity’s blij te maken.

Zo liet komiek James Corden weten dat hij door Amelia veel gewicht heeft verloren en prees zanger Sam Smith de voedingsdeskundige om haar geweldige boek, waardoor hij de nodige kilo’s kwijt raakte. “Amelia hielp me om 6 kilo te verliezen in twee weken en heeft mijn kijk op eten compleet veranderd. Het gaat in feite niet eens over het gewichtsverlies, maar over je gelukkig voelen in je eigen lichaam. Dankjewel Amelia. Door jou ben ik nu erg blij met mezelf”, liet hij op Instagram weten.

Eetschema

Maar wat eet de voedingsdeskundige dan precies op een gewone dag? Ze zette het even op een rijtje, waardoor je zelf ziet dat het echt niet zo moeilijk hoeft te zijn. Zolang je je groentes maar binnenkrijgt! 

Ontbijt: een mix van gebakken uien, tomaten, spinazie gemengd met twee eieren, een beetje avocado op crackers gemaakt van havermout, een koffie en wat fruit

Lunch: vaak neemt ze wat left-overs van de dag ervoor, zoals ratatouille of een salade, een soepje, wat fruit en iets met veel eiwitten zoals kip. Afhankelijk van of ze heeft gesport die dag, voegt ze wat volkorengranen toe aan haar lunch. 

Diner: een curry, soep of stoofpotje met daarin flink wat groenten.

Lees ook:

BEELD: Instagram, ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook