Jennifer Lopez zet volgende stap in relatie met Alex Rodriguez

Haar vermeende relatie met rapper Drake is officieel verleden tijd, gezien de zangeres het tegenwoordig prima...

Lees ook

Haar vermeende relatie met rapper Drake is officieel verleden tijd, gezien de zangeres het tegenwoordig prima naar haar zin heeft met honkballer Alex Rodriguez. De relatie tussen de twee is zelfs zo serieus, dat de diva haar geliefde al aan haar moeder Guadelupe heeft voorgesteld.

Eerder bevestigde het nieuwe liefje van de zangeres in talkshow The View dat het echt menens is tussen de twee. Toen hem werd gevraagd met wie hij op dit moment aan het daten was, reageerde de honkballer dat dit toch wel overduidelijk was. Hij liet het daar overigens niet bij en stak zijn bewondering voor de zangeres duidelijk niet onder stoelen of banken. “Ze is een geweldige meid en één van de slimste mensen die ik ooit heb ontmoet.” Daarnaast zou de 47-jarige diva bovenal een fantastische moeder zijn voor de tweeling Emme en Maximilian. 

Dat de twee het erg naar hun zin hebben en het serieus menen met elkaar, blijkt wel uit de foto’s waarop het stel samen met de moeder van Jennifer door de straten van New York wandelt. Alex hoeft overigens niet te wennen aan een leven in de schijnwerpers. De honkballer had eerder al iets met Madonna, Kate Hudson en Cameron Diaz. En dat zijn zeker niet de minste namen.


Lees ook:

BEELD: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook