Zien: Marlijn Weerdenburg showt trots haar babybuik

Nu de televisieserie Danni Lowinski ermee opgehouden is, heeft Marlijn Weerdenburg alle tijd om zich op haar gezin te st...

Lees ook

Nu de televisieserie Danni Lowinski ermee opgehouden is, heeft Marlijn Weerdenburg alle tijd om zich op haar gezin te storten. De actrice maakte eerder al via Instagram bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje, maar deelt nu ook vol trots de eerste foto van haar groeiende babybump.

De beauty and the brains vierde zaterdag haar 34e verjaardag en daar hoort natuurlijk een feestelijke outfit bij. Marlijn heeft zichzelf dan ook in een strak jurkje gehuld, waarin haar babybump goed te zien is. “Mooiste verjaardagscadeau zit nog verstopt in mijn buik”, schrijft de trotse moeder in spe bij de foto op Instagram.

Toen ze vorige jaar haar rol als Danni Lowinski in de gelijknamige serie vaarwel zei, liet Marlijn al weten dolgraag moeder te willen worden. Dat haar wens zo snel in vervulling is gegaan, is voor Marlijn en haar partner dan ook een droom die uitkomt. “We zijn dolblij en dankbaar dat we een klein mensje op de wereld mogen zetten. Nu is het vooral genieten van de voorpret.” Wanneer de actrice van haar baby mag gaan genieten en of het een jongetje of een meisje wordt, is nog niet bekend.


Lees ook:

BEELD: Instagram, ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook