Zara Tindall: kleindochter Queen scoort leuke schnabbel

Als Windsor zat Zara Tindall (35) al op een pony voor ze kon lopen. En als Olympisch medaillewinnaar heeft ze bewezen da...

Lees ook

Als Windsor zat Zara Tindall (35) al op een pony voor ze kon lopen. En als Olympisch medaillewinnaar heeft ze bewezen dat ze goed thuis is in de paardenwereld.

Tel daarbij op dat ze leuke connecties heeft aan haar moeder, prinses Anne, en haar oma, de Queen. En het mag duidelijk zijn dat ze een interessante partij is voor paard-gerelateerde zaken. Zara scoorde eerder al een reclamecontract voor buitenkleding. En heeft nu een leuke nieuwe schnabbel aangenomen. 

Schnabbel & babbel  

© Getty Images  

Zara is sinds deze week de non-executive director van de Johnny Hon’s Global Group van de gelijknamige zakenman uit Hong Kong. “Mrs Tindall gaat de ontwikkeling van de divisie sportinvesteringen leiden,” aldus een woordvoerder van het bedrijf. In de praktijk zal het erop neerkomen dat Zara buitenlandse miljonairs moet overhalen om racepaarden te kopen die Hon verhandeld. 

Geen titel of toelage

© Tim Whitby / Getty Images

Zara heeft ondanks haar wereldberoemde connecties geen titel en geen royal toelage, al ligt het voor de hand dat haar moeder voor een deel in haar onderhoud voorziet. Zo woont Zara met haar man Mike en hun dochter Mia (3) in een cottage op het terrein van Gatcombe Park, het landgoed van haar moeder. Haar nieuwe baan zal dus een welkome aanvulling op haar inkomen zijn, al brengt het ook het risico mee met dubieuze types in aanraking te komen.  

Zara kan aan de slag

© Town & Country

Hon richt zich vooral op de Chinese markt. Paardenraces waren daar lang verboden, maar zijn nu weer toegestaan en de nieuwe Chinese rijken gokken graag. Zara, die verder dol is op het theater, zal Hon ook helpen met investeringen in West End, het Londense theatergebied. “Het is fantastisch om Zara te kunnen verwelkomen in ons managementbestuur,” zegt hij. “Ze is een buitengewone sporter en een bekwaam ondernemer die van grote waarde zal zijn om ons bekender te maken in de wereld van high quality sport en mediaprojecten.” 

Lees ook: 

Openingsbeeld © Max Mumby / Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook