4 BN’ers die hun zwangerschap op een bijzondere manier bekendmaakten

Bekende Nederlanders doen gewone dingen vaak net even iets anders. Zo ook het bekendmaken van een zwangerschap, want ook...

Lees ook

Bekende Nederlanders doen gewone dingen vaak net even iets anders. Zo ook het bekendmaken van een zwangerschap, want ook dat weten ze in een origineel jasje te steken. 

1. Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau 

Wesley maakte het blijde nieuws bekend tijdens een belangrijke voetbalwedstrijd. Na het scoren van een doelpunt stopte hij de bal onder zijn shirt en deed zijn duim in zijn mond. Een paar maanden later kwam de kleine Xess Xava ter wereld. 

2. Lieke van Lexmond en Bas van Veggel

Lieke kondigt haar tweede zwangerschap aan met een filmpje op Instagram.

3. Simon en Annemarie Keizer

Hij maakt het blijde nieuws bekend in een bomvol Ahoy. Zelfs Nick Schilder wist hij met het grote nieuws te verrassen. Nick: “Ik wist niet wat me overkwam. Ik dacht: wacht, twaalfduizend mensen kijken nu naar mij terwijl ik dit nieuws even een plekje moet geven.” 

4. Michael van Gerwen 

Als darter Michael van Gerwen wereldkampioen wordt, kan hij tijdens de huldiging in zijn woonplaats Vlijmen dan eindelijk vertellen dat hij vader wordt. “Wij gaan in Vlijmen nog een inwoner krijgen! Wij worden papa en mama!” 

 

Lees ook:

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook