Zó ziet het zusje van koningin Máxima eruit

Koningin Máxima is een echt familiemens. Ze brengt al haar vrije tijd door met haar gezin en bezoekt als het kan...

Lees ook

Koningin Máxima is een echt familiemens. Ze brengt al haar vrije tijd door met haar gezin en bezoekt als het kan haar familie in Argentinië, onder wie haar jongere zusje Inés. De koningin heeft een hechte band met haar. 

De band tussen Máxima en Inés is bijzonder te noemen, vooral omdat het leeftijdsverschil groot is. Máxima’s zusje kwam in 1984 ter wereld, wat betekent dat er maar liefst 13 jaar verschil is tussen de twee. Inés speelt een grote rol in het leven van de koningin, dat werd wel duidelijk toen ze werd gevraagd als peetmoeder van prinses Ariane. 

Hoewel Máxima dol is op haar zusje, is Inés ook het zorgenkindje van de familie Zorreguieta. Ze kampt met ernstige anorexia. In 2012 werd bekend dat ze was opgenomen voor haar eetstoornis, en ook voor een persoonlijkheidsstoornis. De laatste jaren lijkt het gelukkig beter te gaan met Inés. Ze kan haar ei kwijt in muziek en is een geweldige zangeres, zoals te horen is in de onderstaande video. 

Onlangs kwam Inés nog in opspraak. Ze zou haar baan te danken hebben aan het feit dat haar vader ooit voor de regering werkte. Máxima’s zusje is door de Argentijnse president Mauricio Macri benoemd terwijl ze niet eens de benodigde diploma’s zou hebben om te functie goed uit te voeren. Het Koninklijk Huis heeft op Twitter meteen aangegeven dat onze koningin hier geen enkele rol in heeft gespeeld. 

Zo ziet Inés Zorreguieta eruit: 


Lees ook:

  • Zó ziet de hartsvriendin van koningin Máxima eruit

Bron: NU.nl Beeld: Instagram, ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook