Hertogin Kate ontmoet ouders van toekomstige school prins George

De hertogin van Cambridge was dinsdagavond aanwezig op het 2017 Portrait Gala in Londen, waar ze ouders ontmoette die ki...

Lees ook

De hertogin van Cambridge was dinsdagavond aanwezig op het 2017 Portrait Gala in Londen, waar ze ouders ontmoette die kinderen hebben op de toekomstige school van prins George. “Hij heeft geen idee wat hem te wachten staat”, grapte ze daar.

Kate sprak bijvoorbeeld architect Richard Found en zijn vrouw Jane Suitor. Toen bleek dat zij ook een kind hadden op dezelfde school, zei Kate dat ze elkaar wellicht in de toekomst nog zouden zien. “I may see you at the school gates”, zou ze gezegd hebben.

De ouders met kinderen op de school zouden in ieder geval enthousiast zijn over de komst van prins George. “Alle ouders zijn heel enthousiast dat prins George komt, alhoewel er wel veel gepraat wordt over de beveiliging die hij met zich meebrengt”, zei een van de moeders tegen het tijdschrift HELLO!. Alle ouders zijn voordat het nieuws bekend werd op de hoogte gebracht via een brief van de directeur.

Verbroken traditie

Prins George zal in september starten op de Thomas’s School, een gemengde privéschool in het zuidwesten van Londen. Daarmee verbreekt George een familietraditie: de prinsen gingen tot nu toe altijd naar Wetherby School, een luxe jongensschool. Het motto van de school is ‘wees vriendelijk’. Meer dan vijfhonderd kinderen tussen de vier en dertien jaar oud krijgen er les.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook