Mila Kunis heeft slapeloze nachten door geboorte zoontje

Actrice Mila Kunis is in november bevallen van haar zoontje Dimitri Portwood en sindsdien heeft ze weer slapeloze nachte...

Lees ook

Actrice Mila Kunis is in november bevallen van haar zoontje Dimitri Portwood en sindsdien heeft ze weer slapeloze nachten. De 33-jarige had al een dochter met Ashton Kutcher, maar was vergeten hoe zwaar de begintijd eigenlijk is.

“Hij is nu drie maanden oud en ik was vergeten hoe slapeloze nachten kunnen zijn”. Ze geeft zelfs aan dat ze mensen eraan moet herinneren tegen haar te praten, anders valt ze in slaap. “Het is anders dan de vorige keer”, laat ze bovendien weten. Anders dan na de geboorte van haar dochter Wyatt Isabelle (3), moet ze nu namelijk voor twee kinderen tegelijk zorgen.

Moeders

Het moederschap is een goede voorbereiding voor de opnames van Bad Moms Christmas, het vervolg op de hitfilm Bad Moms, waarin Mila een rol speelt. Deze week had de Amerikaanse haar eerste rode loper-optreden sinds de geboorte van haar zoontje.

Het gezinnetje is in ieder geval erg gelukkig met de jongste telg. Ook grote zus Wyatt Isabelle. “Ze vindt het geweldig. Ze is gek op haar broertje”, zei Mila Kunis. “Ze wil dat hij in haar kamer komt slapen en ze is niet jaloers. We hebben heel veel geluk gehad!”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook