John Travolta en Olivia Newton-John mogelijk terug in Grease

Het is volgend jaar alweer 40(!) jaar geleden dat de musicalfilm Grease op het witte doek verscheen. Dat moet gevierd wo...

Lees ook

Het is volgend jaar alweer 40(!) jaar geleden dat de musicalfilm Grease op het witte doek verscheen. Dat moet gevierd worden, vinden acteurs John Travolta en Olivia Newton-John. Mogelijk willen ze daarom nog een keer de huid kruipen van het geliefde koppel Sandy en Danny.

De inmiddels 68-jarige Olivia zei eerder deze week dat zij en Travolta plannen aan het maken zijn voor de veertigste verjaardag van Grease. “We zijn aan het nadenken over mogelijke concepten. We kunnen nu nog niets aankondigen”, zegt ze in een interview met de Britse krant The Mirror.

“Veertig jaar Grease. Ik kan het niet geloven, de tijd gaat zo snel”, vertelt Olivia aan de krant. Als ze weer gaat zingen, moet ze wel haar stem gaan trainen, geeft de actrice en zangeres toe. “Gelukkig hou ik van zingen en optreden.” 

Hit

Grease kwam in 1978 uit en was meteen een enorm succes. De musicalfilm won vele awards en de hits ‘You’re The One That I Want’ en ‘Summer Nights’ stonden lang in de hitlijsten.

Lees ook:

Beeld: Hollandse Hoogte, ANP

 

 

Laatste nieuws

Zie ook