BN’ers zetten zich volop in voor Giro555

De landelijke actiedag voor Giro555 is vanochtend van start gegaan. Het geld van de actie gaat naar slachtoffers van hon...

Lees ook

De landelijke actiedag voor Giro555 is vanochtend van start gegaan. Het geld van de actie gaat naar slachtoffers van hongerrampen in Zuid-Soedan, Noordoost-Nigeria, Jemen en Somalië – plekken waar maar liefst 20 miljoen mensen te weinig eten hebben. Ook celebs zetten zich vandaag massaal in. 

Acties

Wie is de Mol-presentator Art Rooijakkers is het gezicht van Giro555 en doet verslag van de actiedag via radio en televisie. BN’ers als Irene Moors en Paul de Leeuw zitten ondertussen klaar om telefonische donaties aan te nemen. Ook zijn er door het hele land acties en via social media roepen BN’ers op om te doneren. Sommige BN’ers doen bovendien ook mee aan de #habibachallenge, waarbij je in je ondergoed over straat dient te rennen, net zoals rapper Boef in zijn videoclip deed. Alles voor het goede doel!

Bekijk hier enkele beelden van de actieve BN’ers:

Ook mijn goeie makker @gerardekdom is in #beeldengeluid voor #giro555 #geefnu

Een bericht gedeeld door Art rooijakkers (@deechteartrooijakkers) op

Stort nu op giro555! Samen maken we het verschil! #giro555 #doneernu @rodekruis

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

#giro555 ! Bel nu 0800-1112 en laat je hart spreken!

Een bericht gedeeld door Froukjedeboth (@froukjedeboth) op

Vandaag nationale actiedag #giro555 Bel je me? #geef555

Een bericht gedeeld door hademini (@hademini) op

Wees een toffe peer en doneer! Onderweg voor ‘#Giro555 voor elk bedrijf!’ voor @kxradio en @nporadio2. Nu eerst naar Oosterhout, NB

Een bericht gedeeld door Jeroen Kijk in de Vegte (@jeroenkidv) op

Doneren

Doneren kan op tal van manieren. Zo kun je bellen naar het nummer 0800-1112 (met de kans dat je een celeb aan de lijn krijgt), maar je kunt ook gewoon online geld overmaken. Meer info via de website van Giro555.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook