Groot nieuws: Gordon gaat trouwen!

Presentator en glamourkoning Gordon stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Met wie, vraag je? Dat weet hij nog niet. V...

Lees ook

Presentator en glamourkoning Gordon stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Met wie, vraag je? Dat weet hij nog niet. Via een nieuw tv-programma zal hij op zoek gaan naar zijn ware liefde. Aan het einde van de show zal hij vervolgens met zijn droomman trouwen.

Dat onthult Gordon in de Telegraaf. Het kakelverse programma wordt gemaakt voor RTL4 en is als het goed is in het najaar op televisie te zien. Een bruiloft zal het spectaculaire einde vormen van de show. “Het slot van de serie is een echt wettig huwelijk, dat wordt gesloten door een officiële trouwambtenaar met alles erop en eraan’’, zegt Gordon. Niet voor de show dus, maar helemaal officieel.

Kandidaten worden geselecteerd op basis van de wetenschap: deskundigen zullen geschikte partners selecteren. De geselecteerde mannen gaan in het programma samen met Gordon op pad om elkaar beter te leren kennen. 

Single

Gordon is inmiddels alweer een aantal jaar single en daar is hij wel klaar mee. Daarom besluit hij het nu via een tv-programma te proberen. “Al drie jaar ben ik op zoek naar een vent die mij kan laten stralen. Het lukt gewoonweg niet op een normale manier”, legt hij uit.

Lees ook:

Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook