Zoveel kost het om eruit te zien als Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is al jaren een geliefde celeb en met haar 43 jaar ziet ze er nog altijd fabulous uit. Die jeugdige loo...

Jennifer Aniston is al jaren een geliefde celeb en met haar 43 jaar ziet ze er nog altijd fabulous uit. Die jeugdige look behoudt ze echter niet vanzelf. De Amerikaanse steekt genoeg geld in haar uiterlijk en Beauty High rekende ooit uit hóeveel.

Het bedrijf Total Beauty maakte een lijst van alle beautyproducten en behandelingen die de actrice gebruikt, aan de hand van alles wat ze heeft verteld aan de pers. Beauty High keek vervolgens naar de kosten van dit alles. De uitkomst: om haar jeugdige look te behouden geeft de Amerikaanse maar liefst 141.037 dollar uit per jaar! Dat komt neer op bijna 130 duizend euro(!).

Of dat daadwerkelijk het bedrag is dat Aniston uitgeeft, blijft natuurlijk gissen. Het zou in ieder geval goed kunnen. Zo heeft Aniston een haarstylist die 750 dollar kost per knipbeurt en een andere kapper die haar highlights doet: 400 euro per keer. Als je bedenkt dat ze beiden iedere zes weken een bezoekje brengt, tikt dat al aardig aan. Dan moeten haar wenkbrauwen, huid, make-up, personal trainers en eventueel chirurgische ingrepen nog betaald worden. Dure hobby, jong zijn!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws