Mariah Carey viert verjaardag in luxe resort

Hiep hiep! Überdiva Mariah Carey blies gisteren 47 kaarsjes uit. De zangeres vierde haar verjaardag – natuurl...

Lees ook

Hiep hiep! Überdiva Mariah Carey blies gisteren 47 kaarsjes uit. De zangeres vierde haar verjaardag – natuurlijk – in stijl, samen met haar vriend Bryan Tanaka. Hij showde op Instagram een aantal kiekjes van het luxe resort waar ze de mijlpaal vierden.

“We starten de verjaardagsfestiviteiten in een ontspannen, chique omgeving”, schrijft Tanaka onder een van de foto’s, waarin we het koppel op een luxe plek zien zitten met een million dollar view op zee. 

Starting the anniversary festivities in a relaxing chic environment. #HappyAnniversary

Een bericht gedeeld door Bryan Tanaka (@bryantanaka) op

Everyone can use a little zen time. Soaking in the moment and recaliberating my spirit. #MuchLove #BlessingsOnBlessings

Een bericht gedeeld door Bryan Tanaka (@bryantanaka) op

Let the anniversary festivities begin

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Koppel

Met de Instagram-foto’s lijkt het koppel definitief te bevestigen dat hun relatie nog steeds helemaal goed zit. Carey leerde de 33-jarige choreograaf en danser kennen in 2006, toen hij met haar tourde als achtergronddanser.

In februari bevestigde Carey dat de twee een relatie hadden, ze versprak zich toen in een interview. “Ik praat liever niet over mijn persoonlijke leven”, zei ze. “Ik en mijn vriend willen dat liever niet.” Carey was eerst verloofd met de Australische miljardair James Packer, maar zij gingen in september vorig jaar uit elkaar.

Lees ook:

Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook