Windsor-wildebras: Mia Tindall heeft droomjeugd

Mia Tindall (3), dochter van Zara Phillips, kleindochter van prinses Anne, achterkleindochter van de Queen, heeft een dr...

Lees ook

Mia Tindall (3), dochter van Zara Phillips, kleindochter van prinses Anne, achterkleindochter van de Queen, heeft een droomjeugd op Gatcombe Park.

De afgelopen dagen werden op het landgoed de gelijknamige Horse Trials gehouden. Mia’s moeder Zara deed mee aan de wedstrijd, haar oom en tante Peter en Autumn Phillips kwamen haar aanmoedigen. Hier zit Mia (links) een crêpe op te peuzelen met haar nichtje Isla Phillips.

Ver rijden was het uitje niet voor Mia. Ze woont met haar ouders Zara en Mike Tindall op het landgoed van haar oma, Gatcombe Park in Gloucestershire. Paarden, honden, frisse lucht en alle ruimte om eindeloos rond te rennen.

En bovendien een eigenwijze oma die niet aan kinderzitjes doet, maar haar kleindochter gewoon over de achterbank van haar terreinwagen laat stuiteren. ↓ 

© Max Mumby / Getty Images

Mia geniet van wat je een typische Engelse outdoor jeugd zou kunnen noemen. Nog een paar jaar en ze is haar eigen Enid Blyton-serie!

Lees ook: 

Openingsbeeld © Max Mumby / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook