Dít is de nieuwe (jonge) vriendin van Martijn Fischer

Er hangt liefde in de lucht! Nadat de vorige relatie van Martijn Fischer eind vorig jaar stukliep vanwege een (te groot)...

Lees ook

Er hangt liefde in de lucht! Nadat de vorige relatie van Martijn Fischer eind vorig jaar stukliep vanwege een (te groot) leeftijdsverschil, is de acteur nu gevallen voor wederom een jongere vrouw. En het is geen onbekende.

De liefde staat in ieder geval aan zijn kant. Aan het begin van dit jaar heeft Martijn namelijk zijn eerste date gehad met de 28-jarige Ingeborg Helder. Hij ontmoette haar in de muziekstudio en was meteen onder de indruk van de blondine. Aan Privé vertelt hij: “We gingen leuke dingen doen met elkaar, samen dingen beleven. Ik ben best wel een sufferd in die dingen. Het overkomt me altijd een beetje, maar toen sprong de vonk over.” Wederzijds, welteverstaan. 

Toch was het leeftijdsverschil van 21 jaar een minpuntje. “Het leeftijdsverschil is best een spannend onderwerp, want het ligt niet zo voor de hand en misschien heb ik de schijn ook tegen omdat mijn vorige vriendin een stukje jonger was. Maar dat is niet iets waar ik op uit ben.” Hij lijkt zo zeker van zijn nieuwe relatie dat hij misschien openstaat voor een liefdesbaby. Niet op dit moment, maar zeg nooit nooit is toch echt zijn antwoord.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook