Paul de Leeuw gaat lijnen en deelt zijn huidige gewicht

Paul de Leeuw worstelt al jaren met zijn gewicht. Dit keer is de maat echt vol. De presentator heeft besloten om samen m...

Lees ook

Paul de Leeuw worstelt al jaren met zijn gewicht. Dit keer is de maat echt vol. De presentator heeft besloten om samen met Linda de Mol de strijd tegen de kilo’s aan te gaan. 

Linda heeft het initiatief om te lijnen genomen door LINDA.lijnt te beginnen. De eerste dag van de race tegen de kilo’s begint vandaag. Niemand minder dan Paul heeft besloten om met Linda mee te doen. “De enige stok achter de deur die ik kan hebben om ook af te vallen, is om de strijd met jou aan te gaan,” zegt de presentator. “Iedere keer dat jij wat post of je weegschaal laat zien, zal ik ook mijn weegschaal laten zien in de hoop dat ik ook afval.”

Paul deelt op de eerste dag van het lijnen zijn huidige gewicht. Er is geen weg meer terug. “Maandag 20.03.17 en 109.1 kilootjes kijken mij ietwat verward aan! Want ze moeten weg! Meer of minder kilo’s?” schrijft hij bij de foto van de weegschaal. Het doel van de BN’er is om onder de honderd kilo te komen. Of het gaat lukken, zullen we in de komende maanden zien. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook