‘Dit is de echte reden waarom Melania Trump niet naar het Witte Huis verhuist’

Donald Trump is ongetwijfeld de meest omstreden president die Amerika ooit heeft gehad. Alles aan hem in onconventioneel...

Donald Trump is ongetwijfeld de meest omstreden president die Amerika ooit heeft gehad. Alles aan hem in onconventioneel: zijn uitspraken, zijn ideeën en zijn keuzes. Ook zijn relatie met vrouw Melania is bijzonder te noemen. 

De president en zijn gezin trekken in principe altijd in het Witte Huis nadat de inauguratie is geweest. Maar Donald houdt zich ook niet aan deze ongeschreven regel. Zijn vrouw Melania verhuist niet mee naar het Witte Huis, maar blijft in New York wonen met hun zoon Barron. Als reden wordt gegeven dat Barron zijn school moet afmaken in New York. Na dit schooljaar zal ook de First Lady naar Washington verhuizen. 

Maar volgens goed ingelichte bronnen is de school van Barron niet de échte reden. Melania zou niet naar het Witte Huis willen verhuizen vanwege haar zus. Melania’s zus is tevens haar beste vriendin. Hun band is zo goed, dat ze elkaar niet zouden kunnen missen. Bovendien zou Melania niet comfortabel zijn in haar rol als First Lady. Volgens de bronnen is het nog maar de vraag of ze ooit naar Washington verhuist. 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws