Nicolette Kluijver: ‘Gisteren heb ik het beste nieuws uit mijn leven gekregen’

Onlangs maakte Nicolette Kluijver bekend dat de artsen kanker hadden geconstateerd. Niet alleen haar familie en collega'...

Lees ook

Onlangs maakte Nicolette Kluijver bekend dat de artsen kanker hadden geconstateerd. Niet alleen haar familie en collega’s leefden met haar mee, de rest van Nederland ook. En nu maakt Nicolette wereldkundig dat ze het beste nieuws ooit heeft gekregen. Ze is weer schoon. Wat een ontzettende opluchting!

Op Instagram deelt Nicolette een collage met foto’s. Foto’s die in het ziekenhuis zijn gemaakt toen ze behandeld werd. De behandeling sloeg in ieder geval aan, want de kanker is weg. Ze schrijft: “Gisteren heb ik het beste nieuws uit mijn leven gekregen. Ik ben officieel schoon! De kanker is weg! Het is een gevecht geweest, maar ik wist dat ik kon winnen. Voorlopig lig ik nog in het ziekenhuis, maar met dit nieuws kan ik de wereld weer aan. Bedankt allemaal voor jullie steun… het heeft mij er echt doorheen gesleept. Ik heb echt heel veel gehad aan jullie berichten! Dr. R Zandbergen, Dr. C Dickhoff en Dr. J De Langen jullie hebben mijn leven gered. Pluk de dag!!!”

Lees ook:

Beeld: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook