Hoe A-listers hun verjaardag (groots) vieren

Als een beetje A-lister een jaartje ouder wordt, wordt dat natuurlijk groots gevierd. In kastelen, met John Legend als l...

Lees ook

Als een beetje A-lister een jaartje ouder wordt, wordt dat natuurlijk groots gevierd. In kastelen, met John Legend als live entertainment en goodiebags vol cannabis. As you do.

Michelle Obama

Vijftig worden is even heftig, maar Michelle Obama maakte er het beste van. Geen ‘grappig’ ABC’tje als vermaak, maar Stevie Wonder, John Legend en huisvrienden Beyoncé en Jay-Z. Echter, what happened at the White House, stayed at the White House. Telefoons werden bij de entree ingenomen en er werd dringend verzocht geen details te delen. Een A-list privéfeestje – betaald met belastinggeld – past immers niet bij het keurige imago van de presidentsvrouw.

Miley Cyrus

Na de 21ste verjaardag van Miley Cyrus bleef het nog lang onrustig. Haar taart had de vorm van Miley’s naakte lichaam, met marihuanablaadjes zorgvuldig over haar edele delen gepositioneerd. Haar verloofde Liam Hemsworth gaf op zijn 27ste verjaardag goodiebags weg met daarin cannabis, mede mogelijk gemaakt door het bedrijf van rapper en semi professionele blower Snoop Dogg.

Kate Moss

Voor haar veertigste wilde Kate Moss een uniek event. Dat is gelukt! Ze organiseerde een festival dat vier dagen duurde, compleet met vuurspuwers, waarzeggers en vier bands – een voor ieder decennium, met bijpassende muziek.

Rihanna

Rihanna hield het op haar 26ste verjaardag verrassend rustig. Samen met vrienden en familie trok ze in een huisje (à 45 miljoen dollar) in Aspen, Colorado. Overdag veel sneeuwpret, ’s avonds gezellig bowlen.

Prinses Eugenie

Het grootste voordeel van een koningin als oma is dat er altijd wel een kasteeltje leeg staat om feest te vieren. Prinses Eugenie werd 25 in een van de bijgebouwen van Windsor Castle, de Royal Logde. Eugenie verscheen op het Disney-themafeestje als Sneeuwwitje, compleet met zeven heuse dwergen. Neef Harry had de dresscode niet goed begrepen. Die kwam als Nintendo’s Super Mario.

Lees het dossier partyplannen in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Tekst: Agnes Hofman

Laatste nieuws

Zie ook