Glamourpoes Patricia Paay onthult hoe het nu met haar gaat

Dat 2017 naar is begonnen voor Patricia Paay is een understatement. Toch lijkt de storm rondom haar te gaan liggen en du...

Lees ook

Dat 2017 naar is begonnen voor Patricia Paay is een understatement. Toch lijkt de storm rondom haar te gaan liggen en durft ze weer haar gezicht te laten zien in Nederland. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met haar?

Het lekken van privévideo’s zorgde niet alleen voor ophef in Nederland, het viel La Paay (vanzelfsprekend) ook zwaar. Dit had nóóit mogen gebeuren. Aan de tafel van Eva Jinek durfde ze voorzichtig haar verhaal te doen. “Ik ben kapot,” zei ze destijds. “Je leven staat op z’n kop. Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen niet kunnen bedenken wat voor gevolgen dit heeft. Ik heb een dochter, ik heb nog een vader en een moeder en een lieve man, die zit hier ook niet op te wachten natuurlijk.” Sterker nog, ze zegt dat je na zo’n drama denkt ‘ik wil dood’. 

Inmiddels zijn we een maand verder na de uitzending en is Patries teruggekeerd uit Curaçao. Daar is ze met haar man Robbert een beetje bijgekomen van de periode die haar leven heeft veranderd. “Curaçao doet me heel goed,” staat in een artikel in roddelblad Party. “Slapen doe ik helaas nog altijd heel slecht, maar ik heb iets meer rust in mijn lichaam en geest.” Stapels post en boeketten bloemen slepen Patricia erdoorheen. Die warmte en liefde stelt ze op prijs, want van sommige collega’s uit het vak krijgt ze die niet. Tussen haar en Robbert gaat het nog altijd goed. “Ik ben er zo dankbaar voor. Ik haal de energie uit mijn huwelijk.”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook