Haar als Kate? Deze producten heb je nodig

Kate kennen we niet alleen als de hertogin van Cambridge, ook vanwege haar stralende huid, mooie outfits en prachtige lo...

Kate kennen we niet alleen als de hertogin van Cambridge, ook vanwege haar stralende huid, mooie outfits en prachtige lokken wordt ze vaak geroemd. Zo nu en dan worden er beautygeheimen van Kate onthuld. Dit keer leren we een lesje bij als het aankomt op haar glanzende lokken. Let je op?

Rossano Ferretti, de haarstylist van Kate, heeft de handen ineen geslagen met Net-A-Porter en een reeks haarproducten op de markt gebracht waarmee jij net zo’n glanzende coupe kunt creëren als de Duchess. De collectie bestaat uit drie lijnen: één voor gekleurd haar, één voor verzachting van je haar en één voor meer volume. Zowel de shampoos en conditioners zijn sulfaat-vrij en gemaakt van organische ingrediënten, maar daar blijft het niet bij. De collectie bestaat bovendien uit stylingproducten voor ieder haartype. “We hebben deze producten ontworpen voor ieder haartype zodat mensen een haarritueel kunnen ontwikkelen”, aldus Ferretti. “Het is belangrijk om in je haar te investeren. Om een gezond geknipt en gekleurd kapsel te behouden, is het van belang om een routine te ontwikkelen.”

Hebben? Alle producten van de haarstylist shop je hieronder.

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws