Tim Douwsma onthult wat de reden is achter de breuk met Jessie Jazz

Enkele weken geleden plaatsten ze nog dolverliefde selfies met elkaar, zes dagen geleden maakte het management bekend da...

Lees ook

Enkele weken geleden plaatsten ze nog dolverliefde selfies met elkaar, zes dagen geleden maakte het management bekend dat de liefde over was. Tim Douwsma en Jessie Jazz zijn niet meer. De reden? Dat wil het stel voor zichzelf houden. Althans, dat leek Jessie gedacht te hebben. Tim zou nu namelijk wel opgebiecht hebben waarom de twee hun relatie hebben beëindigd.

Het komt erop neer dat hun leeftijdsverschil – Tim is 29, Jessie 22 – hen parten speelt. Dat de twee in andere levensfases zitten zorgde ervoor dat de relatie niet langer werkte, maar dat Jessie speciaal voor hem was blijkt. “We hebben ongelooflijk veel mooie momenten beleefd samen en die zal ik altijd koesteren. Jessie Jazz zit heel diep in mijn hart en ik zal altijd van haar blijven houden.”

Met de woorden ‘je weet nooit wat de toekomst brengt’ sluit Tim in ieder geval niet uit dat de twee ooit weer samen komen.

Lees ook:

Beeld: Mike van den Toorn

Laatste nieuws

Zie ook