Exclusief voor Beau Monde-lezeressen: flinke korting bij Size Zero

Liggend slank worden? Dat kan met de Size Zero Easy Shape Trainer: de nieuwste methode op het gebied van afslanken. Vele...

Lees ook

Liggend slank worden? Dat kan met de Size Zero Easy Shape Trainer: de nieuwste methode op het gebied van afslanken. Vele celebrities gingen je voor. Wil jij ook liggend de centimeters eraf laten vliegen? Bekijk onze aanbieding.

TRIL INSTRUCTEUR

Altijd al een paar kilo’s moeiteloos kwijt willen raken? Dan is de Size Zero Easy Shape Trainer, geïntroduceerd door Tamara Elbaz, iets voor jou. Dit apparaat is de nieuwe methode op het gebied van afslanken. In Amerika, Italië en Duitsland is deze Easy Shape Trainer inmiddels een grote hype onder kersverse moeders en ­celebs. Binnen een paar weken helemaal in shape. De trillingen zorgen voor een spier­stimulatie die aanzienlijk meer spiervezels activeren dan met ­een normale sportieve activiteit het geval is. Verder zorgen geluidsgolven ervoor dat vet en cellulitis verdwijnen.

Elke klant krijgt een programma op maat. Een gemiddelde behandeling duurt ca. 45 minuten. De meeste ­gebruikers ervaren al na de eerste behandeling een vermindering in omvang variërend van 8 tot 28 cm.

Meer info op SizeZero.nl.

BEAU MONDE AANBIEDING

  • Beau Monde-lezeressen betalen voor een kennismakingsbehandeling ­€€39 i.p.v. €€59
  • Beau Monde-lezeressen betalen voor een tienrittenkaart €399 i.p.v. €500
  • Kijk voor meer informatie en de vestigingen op SizeZero.nl
  • De actie is de hele maand maart geldig. Vergeet niet bij het maken van de afspraak te vermelden dat het de Beau Monde lezersaanbieding betreft

Laatste nieuws

Zie ook