Zien: 90-jarige Queen Elizabeth rijdt paard

Je bent zo oud als je je voelt. Dat bewijst Queen Elizabeth met 90 jaar op de teller weer eens. De royal maakt nog altij...

Je bent zo oud als je je voelt. Dat bewijst Queen Elizabeth met 90 jaar op de teller weer eens. De royal maakt nog altijd ritjes op haar favoriete pony Carltonlima Emma. 

Terwijl haar leeftijdsgenoten zich voortbewegen met een rollator, hijst de Britse Queen zich zonder problemen in het zadel. Zelfs een cap draagt ze niet. Dat is overigens puur uit praktische overwegingen. “Als het zoveel tijd kost om je haar in model te krijgen, peins je daar niet over,” heeft de Queen ooit geantwoord op de vraag waarom ze nooit een cap draagt.

De Queen was als klein meisje al dol op paarden. Ze fokt en bezit paarden die succesvol zijn op de renbaan of in mennen of polo. Haar leeftijd houdt haar niet tegen om haar hobby te beoefenen. Als het even kan, maakt ze zelf een ritje door Windsor Park. Elizabeth was twee maanden geleden nog geveld door een zware verkoudheid, maar is daar zo te zien weer helemaal bovenop. Forever young!

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws