Zó ziet de vrouw van Jesse Klaver eruit

Hoewel Jesse Klaver - vooral nu in de verkiezingstijd - volop in de spotlights staat, blijft zijn vrouw Jolein het liefs...

Hoewel Jesse Klaver – vooral nu in de verkiezingstijd – volop in de spotlights staat, blijft zijn vrouw Jolein het liefst een beetje op de achtergrond. De kans is dan ook groot dat je niet eens weet hoe de grote liefde van de fractievoorzitter van GroenLinks eruitziet!

Uit het oog verloren

Jesse en Jolein kennen elkaar al lang en zaten samen in de peuter- en kleuterklas. “In die periode speelden we vaak met elkaar”, vertelde de 30-jarige blondine eerder in een interview met Margriet. “Onze moeders hebben nog een tijdje contact gehouden, maar uiteindelijk verloren we elkaar uit het oog.”

Verliefd

Zo’n twintig jaar later liepen de twee elkaar weer tegen het lijf. “‘Hé, Jolein!’, riep Jesse meteen. Ik herkende hem ook onmiddellijk, maar vond het wel opmerkelijk dat hij mij na zo’n lange tijd nog kon onderscheiden van mijn tweelingzusje. Waarschijnlijk had-ie gewoon goed gegokt, haha”, grapt Jolein. De twee spraken diezelfde middag nog af en al snel sloeg de vonk over. Op 3 mei 2013 stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje en het koppel heeft samen twee kinderen. Jolein werkt momenteel als office manager.

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws