Is Meghan Markle welkom op de bruiloft van Pippa Middleton?

Royal connectie of niet, het is een enorme faux pas om op een bruiloft de bruid te overschaduwen. En dat was precies wat...

Lees ook

Royal connectie of niet, het is een enorme faux pas om op een bruiloft de bruid te overschaduwen. En dat was precies wat prins Harry’s vriendin Meghan Markle deed, tijdens het huwelijk van zijn vriend op Jamaica.

Meghan kon er op zich niet veel aan doen dat er fotografen in de bosjes lagen toen Tom Inskip trouwde met Lara Hughes-Young. Het was de eerste keer dat ze officieel de introducé van prins Harry was, dus iedereen wilde daar graag een plaatje van schieten. Maar héél erg vervelend leek ze het ook weer niet te vinden.

 Wat verder opviel aan de festiviteiten was dat Meghan erg veel aan hem plukte en hij vaak een beetje verveeld voor zich uit zat te kijken. En zich ongemakkelijk voelde onder alle aandacht die ze trokken. Het kan een momentopname zijn, maar het wekte toch de indruk dat de eerste wilde verliefdheid een beetje is gezakt. 

Societyhuwelijk

In de ogen van veel royaltywatchers is de eerstvolgende societybruiloft een make-or-break moment voor Harry en Meghan. Vergezelt ze hem bij het huwelijk van Pippa Middleton en hedgefunder James Matthews in mei, dan is dat een duidelijk teken dat er een verloving aanstaande is. Zo niet, dat kan Meghan gerust haar contract bij ‘Suits’ laten verlengen. 

Showstealer

© John Stillwell / Getty Images

Volgens insiders is Pippa niet wildenthousiast over het idee Meghan, die best een beetje op haar lijkt,  als huwelijksgast te hebben. Hoewel ze alles weet van de show stelen op een bruiloft – als bruidsmeisje van haar zus Kate met prins William ging het in 2011 bijna meer over haar dan over de kersverse hertogin van Cambridge –  wil ze op haar eigen huwelijk graag zelf het stralend middelpunt zijn. Begrijpelijk, gezien het feit dat Pippa sinds Kate tot de royal eredivisie promoveerde behoorlijk in haar schaduw staat. Dan kun je een knappe Amerikaanse actrice best missen op je bruiloft. 

Pippa’s ego 

© Chris Jackson / Getty Images

Het laatste wat Pippa op haar eigen mooiste dag wil, is een introductiemoment bieden voor ‘Meghan, hertogin van Sussex’, zoals Markle’s titel vermoedelijk zal luiden als prins Harry haar ten huwelijk vraagt. Om die reden zou de gastenlijst beperkt zijn tot stellen die óf getrouwd of minimaal verloofd zijn. Harry maakt deel uit van de social scene van de Cambridge’jes  en kan het goed vinden met Pippa, het lijkt ondenkbaar dat hij niet op haar huwelijk zou zijn. Maar Carole Middleton zal als controlfreak moeder van de bruid er toch alles aan doen om Pippa de dag van haar leven te bezorgen. Wordt vervolgd.

Lees ook: 

Openingsbeeld © Splash / BSR Agency

 

Laatste nieuws

Zie ook