Waarom deze Valentino schoenen nog steeds ieder seizoen uitverkocht zijn

In 2011 werd de it-pump van Valentino op de markt gebracht en sindsdien is het Rockstud model niet meer weg te denken. I...

In 2011 werd de it-pump van Valentino op de markt gebracht en sindsdien is het Rockstud model niet meer weg te denken. Ieder seizoen is de schoen uitverkocht en menig celeb én royal wordt ermee gespot. Wat is er zo magisch aan de Valentino Rockstuds?

Een echte verklaring is er niet, maar het feit dat veel mensen – waaronder A-listers – met liefde op de Rockstuds weglopen komt volgens celebrity stylist Natalie Robinson door de tijdloze kwaliteit en het edgy randje waarmee je toch een subtiel statement maakt. Zo heeft kroonprinses Mary van Denemarken een nude paar in haar kast staan en kiest Jennifer Lopez voor het zwarte platte paar. Plat ja, want inmiddels is het Rockstud model namelijk verkrijgbaar met een hak van 7 mm, 65 mm en 100 mm. 

Getty Images

Iedere modeminnende vrouw heeft sinds de komst van de Rockstud een paar (of een look-a-like) in haar garderobe pronken. En dat is best ongewoon, want normaal gesproken gaat één stijl schoen niet seizoenen lang mee als het op trends aankomt. Maar juist omdat dit model zo veelzijdig te stylen is gaan ze als warme broodjes over de Valentino toonbank. Ze staan immers bij praktisch iedere outfit. Met een prijskaartje van zo’n €600 en hoger is het niet een heel betaalbare schoen, maar omdat het zo goed te combineren is maakt alles goed.

Valentino wordt onder andere verkocht bij de Bijenkorf en Net-a-Porter

Shop hier jouw Valentino’s:

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron

Laatste nieuws