De echte reden waarom Eva Mendes niet met Ryan Gosling op de rode loper verschijnt

Je zou denken dat je dolgraag op de rode loper verschijnt als je niemand minder dan Ryan Gosling naast je hebt staan, ma...

Lees ook

Je zou denken dat je dolgraag op de rode loper verschijnt als je niemand minder dan Ryan Gosling naast je hebt staan, maar voor Eva Mendes geldt dat niet. Quelle horreur, inderdaad. Zij vergezelt haar man liever niet bij rode loper evenementen om de volgende reden.

Nu het rode loper seizoen in full swing is loopt Ryan de nodige lopers af om beeldjes voor de film La La Land in ontvangst te nemen. De grote afwezige? Dat is zijn vrouw Eva. Het komt zelden voor dat de twee samen op een event verschijnen en daar heeft de actrice een reden voor.

Als moeder van twee kinderen heeft ze namelijk niet zoveel zin om zich op te tutten voor zo’n grote avond. Kunnen we ons weinig bij voorstellen, trouwens. Toch blijft ze liever bij haar Esmeralda en Amanda (wel begrijpelijk), omdat ze het nu eenmaal fijn vindt om thuis te zijn. Aan Shape Magazine vertelt ze: “In plaats van op de rode loper te verschijnen blijf ik liever bij mijn twee meiden.” Haar kinderen zijn overduidelijk belangrijker dan de Hollywood festiviteiten en Ryan in smoking! 

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook