Sergio Herman herdenkt overleden zoon op emotionele manier

Vorige week was een verschrikkelijke week voor Ellemieke Vermolen en haar Sergio Herman. Hun derde zoon is vlak voor de...

Lees ook

Vorige week was een verschrikkelijke week voor Ellemieke Vermolen en haar Sergio Herman. Hun derde zoon is vlak voor de geboorte overleden. Een onmenselijk verlies. Sergio herdenkt de overleden Josha na de begrafenis op de volgende emotionele manier.

Hoewel het koppel vraagt aan de buitenwereld om hun privacy te respecteren tijdens deze donkere periode, wilde Sergio wel met zijn volgers iets belangrijks delen. Twee dagen geleden heeft de familie in besloten kring de baby begraven en daar heeft de kok een foto van gemaakt. Op Instagram deelt hij het mooie kiekje waarop je de lucht en ballonnen ziet. Daarbij schrijft hij: “19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enige zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en een zeer droevig en ondraaglijk moment… Het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven. Onze lieve Josha is er niet meer. Merci voor de ontelbare steunbetuigingen van naaste vrienden, collega’s, medewerkers, familie en onbekenden! Maar mijn grootste diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw @ellemieke_vermolen die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is. Love you schat. Zo superveel respect en liefde voor je! Ook namens mijn lieve kinderen Noah, Zenna, Boy en Moon Herman #loveyouall #keepthefaith #togetherwearestrong”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook